Nuoriso-osasto

Palokunnan nuoriso-osastossa järjestetään toimintaa 6- 17 vuotiaille tytöille ja pojille. Nuoriso-osastomme kokoontuu yleensä vähintään kerran viikossa paloasemalle. Harjoitusiltoina opetellaan palomiestaitoja, esimerkiksi ensiapua, alkusammutusta, hälyttämistä ja paljon muita hyödyllisiä tietoja ja taitoja. Tehdään paljon muutakin hauskaa, kuten harrastetaan urheilua ja käydään tutustumiskäynneillä sekä keväisin huvitellaan jossakin huvipuistossa. Suosittuja toimintamuotoja ovat palokuntien väliset, alueelliset ja valtakunnalliset kilpailut palokaluston käsittelyssä, tietokilpailut ja liikuntakilpailut.

Palokuntanuorten kasvaessa he voivat osallistua palokunnan hälytysosaston toimintaan. Monet siirtyvätkin täysi-ikäisyyden saavutettuaan hälytysosastoon ja siten myös hälytystoimintaan.

Nuoriso-osaston yhteistoimintaharjoitus 2019

Harjoitukset

Tämän viikon torstaina 20.5. klo 17-18 pidetään viime vuonna pitämättä jäänyt syyskauden päätös. Tervetuloa kaikki toiminnassa vuonna 2020 mukana olleet!

Torstaista 27.5. alkaen klo 17-18 pidetään nuoriso-osaston kesäpelejä! Luvassa on hauskaa yhdessäoloa pihapelien muodossa säävarauksella.

Tervetuloa kaikki uudet, sekä vanhat nuoriso-osaston jäsenet ja toiminnasta kiinnostuneet!

HUOM! Toimintaamme saa tulla ainoastaan terveenä! Mikäli sinulla on hengitystieinfektion oireita, tulee sinun jäädä kotiin! Toiminnassamme noudatetaan ajantasaisia Covid-19 tilanteen mukaisia ohjeita ja suosituksia.